Site icon Farmasi Üyelik

Farmasi At Kestanesi Serisi

Farmasi At Kestanesi Balsam ve Masaj Kremi

Farmasi At Kestanesi Balsam ve Masaj Kremi

Farmasi At Kestanesi Serisi

Farmasi at kestanesi masaj jeli serisi, sırt, boyun, bel, bacak, migren ve diş ağrılarında, romatizma, regl ve kas ağrılarında, hemoroit ve topuk dikeninde, göğüslerin toparlanarak sarkmasında, At Kestanesi varis tedavisine yardımcı oluyor. 

At kestanesi ekstraktı sarı kantaron, mentol, esansiyel yağlar ve nane içeren formülüyle cildinizi rahatlatır, ferahlatır ve yenilenmesine yardımcı olur. Arnika ve biberiye yağları ile cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlar, besler, hücre yenilenmesi ve yoğun iyileşme sağlamaya yardımcı olur. Damar sağlığında destekleyici olarak kullanılır. Sürülen bölgedeki ağrıyı ve acıyı hafifleterek serinlik hissi verir.

Farmasi at testanesi serinin ürünlerinde, parafin, triklosan ve paraben yer almaz. Dermatolojik olarak da uygunluğu test edilmiş olan ürünleri herkes kullanabilir.

Farmasi At Kestanesi Balsam

Uzun yürüyüş veya uzun süreli ayakta kalma sonucundaki yorgun bacaklarda At Kestanesi Masaj Jeli ile rahatlama ve yumuşama hissini siz de fark edeceksiniz.

Kullanımı: Düzenli masaj yaparak uygulandığında kendine has ferah kokusu eşliğinde serinletir, sakinleştirir ve rahatlatır. Yorgun bölgelere az miktarda sürülür ve hafifçe masaj yapılır. Sabah ve akşam kullanılabilir. Hızlı bir şekilde emilen bu jel, yağlanmaz ve uzun süre ferahlık hissi verir. Uygulamadan sonra eller yıkanmalıdır. Göz, mukoza ve açık yaralar ile temasından kaçınılmalıdır.

Farmasi At Kestanesi x2 (Çift Etkili) Balsam

Yoğunlaştırılmış çift etkili at kestanesi masaj jeli ile daha etkili rahatlama ve yumuşama hissini siz de fark edeceksiniz. Düzenli masaj yaparak uygulandığında kendine has ferah kokusu eşliğinde serinletir, sakinleştirir ve rahatlatır.

İki kat yoğunlaştırılmış yeni formülün eşsiz masaj keyfiyle ruhunuz dinlenirken, cildiniz nemlenir ve tazelenir. Verdiği serinlik hissi ile cildin rahatlamasına yardımcı olur. Sürüldüğü alanda çabuk emilir, kalıntı bırakmaz.

Kullanımı: Farmasi at kestanesi x2, yorgun bölgelere az miktarda sürülür ve hafifçe masaj yapılır. Sabah ve akşam kullanılabilir. Hızlı bir şekilde emilen bu jel, yağlanmaz ve uzun süre ferahlık. hissi verir. Uygulamadan sonra eller yıkanmalıdır. Göz, mukoza ve açık yaralar ile temasından kaçınılmalıdır.

Farmasi At Kestanesi Masaj Kremi

Rahatlatıcı masaj kremidir. Bitki özleri içerir (At kestanesi ve keklik yağı.) Eklem ve kas ağrısını hafifletmede etkilidir. Yoğun formülü sayesinde, problem alanına balsamlardan daha iyi yapışır ve etkisini daha güçlü gösterir. Isıtma etkisi vardır.

KULLANICI TAVSİYELERİ

Exit mobile version