Site icon Farmasi Üyelik

Aynısefa Krem Balsam

Farmasi Aynısefa Krem Balsam

Farmasi Aynısefa Krem Balsam

Aynısefa Balsam

Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerde yetişen Aynısefa Bitkisi 2008 yılında Amerika da Uluslararası Bitki Birliği tarafında yılın bitkisi seçilmiştir. Farmasi güvencesi ile satılan Dr. Cevdet Tuna Aynısefa Krem Balsam, çiçekli bir bitki olan aynısefa doğal özlerinden yapılmaktadır.

İçerisinde bulunan vitaminler sayesinde cildin sağlıklı bir şekilde parlamasını sağlayan ürün, dermatolojik olarak test edilmiş ve sağlık bakanlığı tarafından onay almıştır. İçerisinde gluten, paraben, triklosan ve boya bulunmamaktadır. Aynısefa Krem Balsam cilt sorunları çözümüne yardımcı olur. Günlük kullanıma uygun olup cilt üzerinde yararlı etkileri bulunmaktadır. Cilt kremi olarak bilinen aynısefa krem balsam yaygın bir kullanım alanına sahiptir.

Aynısefa balsamın faydaları nelerdir?

Dr. Cevdet Tuna Aynısefa Krem Balsam özellikle kuru ve hassas ciltler ile ilgili birçok problemin giderilmesine yardımcı olarak sıklıkla kullanılmaktadır.  Cilt tarafından oldukça hızlı emilir ve etkisini çabuk gösterir.

Aynısefa balsam nasıl kullanılır?

Dr. Cevdet Tuna Aynısefa Krem Balsamın kullanımı ise, elinize aldığınız bir miktar kremi, dairesel hareketler ile cildinize sürmenizdir.

Krem sayesinde, cildiniz parlaklığına kavuşacak ve yumuşayacaktır. Kuru ve hassas cilt türlerinde gönül rahatlığı ile kullanılabilmektedir. Farmasi kataloğundan ürünü satın alabilir ve cilt bakımınızı profesyonel ellere bırakabilirsiniz.

Ürün Kodu: 1109083

Exit mobile version