Site icon Farmasi Üyelik

Farmasi Biberli Masaj Jeli

Farmasi Biberli Masaj Jeli

Farmasi Biberli Masaj Jeli

Biberli Masaj Jeli

Kırmızı biberin mucizevi etkisinin kendini göstermiş olduğu Farmasi Biber Balsamı (Masaj jeli), kullanmaya başlayacak olan kişiler için asla vazgeçemeyecekleri bir ürün olacak diyebiliriz.

Laboratuvar ortamında geliştirilmiş olan özel formülü sayesinde cildin yenilenmesini sağlayan bu ürün, sorunlu cilt bölgelerinde de zencefil özünün etkisi ile kolajen üretiminde artışa neden olur ve sorunların iyileşmesini destekler.

İçeriğinde bulunan özel vitaminlerden A ve E vitamini cilt altındaki hareketsiz kalmış dokuların harekete geçmesini sağlayarak yenilenmenin başlamasına etki eder. Ciltte ferahlık hissi uyandırmaya yarayan nane yağı ile müthiş bir masaj keyfi yaşayabilirsiniz.

Oldukça faydalı olan bu ürün aynı zamanda cazip fiyatı ile de mutlaka denenmesi gereken ürünlerden birisidir. Uygun fiyatlı olan Farmasi ürünlerini isterseniz %30 oranında indirimle satın alabilir isterseniz de temsilci olup %30 karla satışını yapabilirsiniz.

İçeriğinde neler var?

İçeriğinde bulunan etken maddeleri ve ne işe yaradıklarını kısaca özetleyecek olursak şu şekilde ifade edilmesi mümkündür. Ürüne adını da veren acı biber yağı ciltte canlandırıcı etki uyandırır. Nane yağı konsantresinin ferahlatıcı ve rahatlatıcı etkisi bulunur.

Biberiye özü sayesinde cilt altında bulunan damarlarda kan dolaşımı hızlandığı için cilt kendisini toparlar ve sıkılaşır. Jojoba yağının nem etkisinden faydalanırken, ısırgan otu sayesinde de cilt yenilenir ve kendinizi çok daha zinde ve rahatlamış hissedersiniz.

Biberli masaj jelinin faydaları nelerdir?

Biberli masaj jeli ne işe yarar?

Biberli masaj jeli nasıl kullanılır?

Ürünün kullanım şeklini anlatmadan önce mutlaka temizlenmiş bir cilde uygulanması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Uygulama yapılacak bölgenin temizliği kadar ellerinizin de temiz olmasına dikkat edin.

Uzmanların yapmış olduğu açıklamalara göre etkinin daha fazla olması isteniyorsa uygulama yapılacak bölgeye önceden peeling işlemi yapılarak ölü derilerin atılması sağlanmalıdır.

İşleme geçildiğinde Farmasi Biber Balsamı (Masaj jeli) istenen bölgeye sürülür ve dairesel hareketlerle masaj yapılarak cilde uygulanır. Sabahları ve akşamları günde 2 defa olacak şekilde düzenli kullanımı önerilmektedir. Aynı zamanda ürün ipek bir keseye sürülerek cilde uygulanırsa etkisinin artması söz konusu olur.

Paprika | S.S.S

Biberli masaj jelini hamileler kullanabilir mi ?

Farmasi Biberli Masaj Jelinin kas gevşetici ve kan dolaşımını hızlandırıcı etkileri olduğundan dolayı hamile kişilerin kullanması tavsiye edilmez.  Kas gevşetici ve kan dolaşımını hızlandırıcı özelliği kişinin hamilelik süresi içerisinde olumsuz etkileri olabilir. Ancak hamilelik sonrasında kullanmaları önerilir. Ancak siz yine de doktorunuza danışmadan kullanıma başlamayınız.

Biberli masaj jeli selülite iyi gelir mi?

Farmasi Biberli Masaj Jelinin selülitleri yok etme gibi bir özelliği yoktur yalnızca yağ yakma özelliği vardır spor yapılırken bu etkisi kendini gösterir ve yakılan yağlar sonucu selülit oluşumu azalır. Bunun dışında ayrıca bir selülitleri ortadan kaldırma gibi bir etkisi yoktur.

Biberli masaj jelinin yan etkisi var mı?

Bilinen bir yan etkisi olmamakla beraber yalnızca hamileler kullanamaz. Fazla kullanımında kan dolaşımını hızlandırıcı etkisi olduğundan kan akışında olumsuz etkiler bırakabilir.

Exit mobile version