Site icon Farmasi Üyelik

Farmasi Perfecting Balm Serisi

Farmasi Perfecting Balm Serisi

Farmasi Perfecting Balm Serisi

Perfecting Balm Serisi

Farmasi Perfecting Balm İle Bir Mucize!

E vitamini içeren güçlü formülü ile cildi nemlendirir ve besler.

FARMASİ PERFECTING ALOE PLEASURE BALM 15 ML

Aloe Vera’nın meyveli ve çiçeksi notalarla birleşiminin verdiği keyfi cildinizde hissettirir. E vitamini içeren güçlü formülü ile cildi nemlendirir ve besler. Çantanızdan ayıramayacağınız bu balm hafif yapısı ile mükemmel bir bakım sunar.

FARMASİ PERFECTING BLUEBERRY COMFORT BALM 15 ML

Yaban mersini, üzüm ve liçi kokularının enerji verici birleşimi ile cildin bakıma doysun. E vitamini içeren güçlü formülü ile cildi nemlendirir ve besler. Çantanızdan ayıramayacağınız bu balm hafif yapısı ile mükemmel bir bakım sunar.

FARMASİ PERFECTING ORANGE DELICATE BALM 15 ML

Sizi portakalın hoş kokusuyla buluşturur. E vitamini içeren güçlü formülü ile cildi nemlendirir ve besler. Çantanızdan ayırmayacağınız bu balm hafif yapısı ile mükemmel bakım imkanı sunar.

FARMASİ PERFECTING RED FRUIT SHINE BALM 15 ML

Kırmızı orman meyvelerinin mutluluk verici koku şöleni ile cildinizde tatlı bir his bırakır. E vitamini içeren güçlü formülü ile cildi nemlendirir ve besler. Çantanızdan ayıramayacağınız bu balm hafif yapısı ile mükemmel bir bakım sunar.

Kullanım Şekli

Cildinizde kuru hissettiğiniz dudak, dirsek, el, diz, ayak ve tırnak kenarlarına parmak uçlarınız yardımı ile istediğiniz sıklıkta uygulayın.

Exit mobile version